miercuri, 4 martie 2009

Si se facu lumina

Dupa ce am postat articolul cu 666 - fiara din ei, am avut surpriza sa citesc pe diferite websit-uri religioase sau nu despre aceasi tema. Am crezut iniţial că este vorba de postări mai vechi, cînd de fapt erau scrise cu puţin timp înainte de a citi eu. Surprinzătoare este mintea oamenilor. Exista cu siguranţă multe de explorat în universul cunoscut de noi dar mintea umana cred că depăşeşte ori ce imaginaţie în ceea ce priveşte imensitatea. Nu vreau să mai reiau vreodată în viaţă subiectul. Este stupid ca in secolul în care omenirea va cuceri spaţiul, va descoperi genomul uman şi secretul nemuririi sa vorbim ca niste habotnici religiosi. Frica libertăţii gîndului şi al faptei ne îndeamnă către inchiziţia autoimpusă de o conştiinţă care refuză realitatea. Astfel exista oameni care stau în faţa celei mai mari descoperiri a omenirii + internetul + tastînd de zor la cea de a nu mai stiu cîta generaţie de calculatoare, avînd la dispoziţie întreaga cunoaştere a omenirii şi scriu cu nonşalanţă şi cu argumente filosofale despre implicaţiile unor banale numere şi a unor echipamente despre care nu stiu absolut nimic. Ce-i drept recunosc că, probabil datorită unor cauze care merita studiate, omul a plecat din Rai. Dar de aici şi pînă la a ne forţa din toate puterile noastre să ne împotrivim evoluţiei si cuceririi spatiului este cam deplasată atitudinea. Nu vreau sa fiu apărătorul îngrădirii oamenilor prin monitorizarea dată de sisteme suprasofisticate care să ne fie implantate. Este o greşeală demnă de ceva fier amestecat cu plumb pentru completarea sarurilor minerale din creierul celui care are semenea idei de identificare. Dar aceasta e alta chestiune. Ceea ce este cumplit şi mi-a determinat atitudinea se referă la argumentele, modul de expunere şi înverşunarea Bisericii. Oare cum ar reacţiona dacă ar şti că omenirea este de mulţi ani în contact cu civilizaţii extraterestre ? Probabil că acesta este cel mai bun argument al oamenilor de ştiinţă care deocamdată au clasificat acest subiect ca fiind tabu. Nu uitaţi însă că în ultimele cîteva luni şi in viitorii trei ani NASA şi întreaga lume ştiinţifică se pregăteşte de lansarea unor dispozitive de cercetare amănunţită a spaţiului. Nu este o presupunere, dar pentru acest fel de personaje umane, care aruncă cu sentimente contradictorii în subconştientul mulţimii este nevoie să se explice că noi am dat de ei şi nu invers. Asteptăm viitoarele explicaţie teologice mai ales ca Vaticanul a acceptat în 2008, în mod surprinzător, existenţa unor civilizaţii extraterestre !
Pînă atunci priviţi viitoarele paşapoarte:

2 comentarii:

  1. Eu sunt analist programator dar cred si in 666. Cred in stiinta dar nu cane este folosita impotriva mea . E foarte simplu . Nu inteleg de ce toti acesti "habotnici" vi se par niste ignoranti, oligofreni etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
    CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

    RăspundețiȘtergere